Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

V Bratislave zahrá vynovená N.O.H.A.

Miláčik bratislavského publika, nemecko-španielska formácia, predstaví v Kultúrnom centre Dunaj aj svoje najnovšie hity z pripravovaného albumu.

Bratislava 4. júla (TASR) - V Kultúrnom centre Dunaj v Bratislave vystúpi 1. novembra nemecko-španielska formácia Time Switch, pokračovateľ legendárnej skupiny Noise of Human Art (N.O.H.A.), ktorá sa v posledných rokoch stala miláčikom bratislavského publika. TASR informovala Silvia Turnerová z usporiadateľskej agentúry Ore Pole.

"V Dunaji tak zaznejú všetky známe hity skupiny ako Tu Cafe, Balkan Hot Step či Dive In Your Life, ako aj materiál z pripravovaného albumu Time Switch," dodala.

Pôvodný súbor N.O.H.A., ktorý sa zapísal do povedomia fanúšikov mixom drum'n'bassu, breakbeatu, flamenca, balkánskej hudby, jazzu a rapu, opustil minulý rok jeho zakladajúci člen Filip Šebánek, ktorý si následne založil projekt Circus Underground. Zostávajúci členovia súboru vrátane speváčky Minervy Diaz-Perez pokračujú pod názvom Time Switch, pripravujú nový album a počas jesenného turné neobídu ani Bratislavu.