Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Berenika Kohoutová predstavuje singel a videoklip skladby Cože

Na snímke Berenika Kohoutová. Foto: YouTube/SCR

Pieseň Cože je verným zrkadlom životného obdobia, ktorým si speváčka prešla a zároveň cynickou ukážkou toho, ako vyzerajú vzťahy 21. storočia.

Bratislava 14. januára (TASR) – Česká herečka a speváčka Berenika Kohoutová vydala v závere novembra minulého roka debutový album s názvom Holka roku. V týchto dňoch prichádza so singlom Cože z tohto albumu. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Pieseň Cože je verným zrkadlom životného obdobia, ktorým si speváčka prešla a zároveň cynickou ukážkou toho, ako vyzerajú vzťahy 21. storočia. „Nechápem, ako sme sa ocitli v tejto fáze, že ako magori si rozdeľujeme vázy a že súperíme, kto má toho viac na rováši. Nechaj si tu kečup, ja si vezmem tatarku.“

Na singli sa okrem uznávaného producenta Jiřího Buriana spolupodieľala jeho DEMO Crew a Ester & Josefina s ich rozchodovými hláškami.



Keď prišla Berenika s piesňou Dělat stojky a hneď nato s piesňou Holka roku, dalo sa predpokladať, v akom štýle pôjde ďalej. Album Holka roku je plný humoru a chytľavých melódií, ktoré rozhodne poslucháča nenechajú v pokoji na stoličke. Singel Cože je toho priamym dôkazom. Úderný beat s textom dopĺňa DEMO Crew alias Kapitán DEMO, Givi Kross a Program, ktorý v pesničke nahovorili rozchodové hlášky, vypožičané zo zábavného instagramového projektu Terapie sdílením od Ester & Josefiny. „V niektorých hláškach sa poznajú moji bývalí partneri. Prezrádzať konkrétne nebudem, však oni sa v nich spoznajú. To je totiž ten najlepší pocit zadosťučinenia,“ komentuje Berenika.

Vizuál nakrútil režisér Jan Strach. Speváčka v ňom presviedča diváka o svojich hereckých schopnostiach a len rečou hornej časti tela tak jednoduchému videu dáva zábavnú a kvalitnú formu.

Na leto má speváčka veľké plány. Čaká ju množstvo hudobných podujatí, koncertov a festivalov, napríklad hudobný festival Metronome. Absolvuje ich s novou kapelou, ktorú predstavila koncom minulého roka.