Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Bostonským metrom sa odviezla veverička, túlila sa k spolucestujúcim

Na snímke veverička s orieškom. Foto: TASR/AP

Fotografiu veveričky vo vozni červenej linky bostonského metra zverejnila na Twitteri cestujúca Rosanne Foleyová, riaditeľka mestskej pamiatkovej komisie.

Boston 1. mája (TASR) - Cestujúcich v bostonskom metre prekvapila ešte v pondelok ráno veverička, ktorá vbehla do súpravy na jednej z nadzemných staníc. Niektorí ľudia reagovali najskôr vystrašene a povyskakovali na sedadlá, potom si však zvieratko získalo ich srdcia, keď sa dobrovoľne posadilo jednému z nich do náručia, informovala v utorok tlačová agentúra AP.





Fotografiu veveričky vo vozni červenej linky bostonského metra zverejnila na Twitteri cestujúca Rosanne Foleyová, riaditeľka mestskej pamiatkovej komisie. Pre spravodajský portál boston.com uviedla, že niekto z prítomných sa dokonca pokúsil malého hlodavca kŕmiť obilninovou tyčinkou.

Spolucestujúci veveričku vypustili von na najbližšej nadzemnej stanici.

Hovorkyňa bostonského dopravného podniku Massachusetts Bay Transportation Authority (MBTA) Lisa Battistonová pochválila ľudí v metre za ich láskavosť, na druhej strane však varovala pred interakciou s voľne žijúcimi zvieratami, ktoré by sa ocitli v súprave.