Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Regionálne týždenníky MY organizujú kampaň Slovensko spieva koledy

Ilustračné foto. Foto: TASR - Milan Kapusta

Presne v jeden konkrétny deň a hodinu sa bude v jednotlivých zapojených mestách a obciach spievať päť známych slovenských kolied.

Bratislava 9. decembra (TASR) - Už tretí rok po sebe organizujú regionálne týždenníky MY kampaň Slovensko spieva koledy. Jej hlavným cieľom je spojiť a zblížiť ľudí z rôznych regiónov a spievaním kolied osláviť príchod vianočných sviatkov. Spievanie kolied sa uskutoční v stredu 11. decembra o 18.00 h. TASR o tom informoval marketingový manažér týždenníkov MY Peter Ciglan.

Presne v jeden konkrétny deň a hodinu sa bude v jednotlivých zapojených mestách a obciach spievať päť známych slovenských kolied, konkrétne pôjde o koledy - Dobrá novina, šťastná hodina, Ó chýr preblahý, Búvaj dieťa krásne, Narodil sa Kristus Pán a Tichá noc.

"K dnešnému dňu sa do kampane zapojilo viac ako 70 miest a obcí čo je zhruba o tretinu viac ako minulý rok a nové nám stále pribúdajú," priblížil Ciglan. Novinkou oproti minulému roku je napríklad aj zapojenie mesta Bratislavy, kde sa spievanie uskutoční hneď na dvoch miestach - v Petržalke na Mierovom námestí a v Dúbravke pri Dome kultúry.