Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Loco for Coco Choco – Barebells uvádza na trh kokosovú novinku

Loco for Coco Choco – Barebells uvádza na trh nový Soft Bar Foto: Barebells

Barebells uvádza na trh novú Soft Bar – Coco Choco. Dovoľujeme si ti predstaviť chuť leta v každom jednom kúsku.

Bratislava 22. februára (OTS) - Naša najnovšia „Soft Bar“ proteínová tyčinka Barebells – Coco Choco je plná lahodne vláčneho kokosu a obalená krémovou čokoládovou polevou. Pusti sa do nej a vychutnaj si jej letný vibe a zároveň 16 gramov proteínu bez pridaného cukru.

Barebells už teraz uvádza na trh novú Soft Bar Coco Choco, tyčinku s kokosom, proteínom a s hodvábno-mliečnou čokoládovou polevou vyrobenú pre tých, ktorí sú stále v pohybe, milovníkov kokosu alebo kohokoľvek, kto túži po sladkom snacku. Viac ako desať percent tyčinky tvoria kokosové lupienky a napriek tomu, že obsahuje 16 gramov proteínu, je stále mimoriadne mäkká a neobsahuje pridaný cukor. Barebells Coco Choco sa postará o to, aby ťa jej dokonalá kombinácia chutí preniesla do teplých dní plných paliem a pláži. Nezáleží na tom, aké je ročné obdobie alebo kde presne sa nachádzaš.

Foto: Barebells

Nový a jedinečný prírastok do rozmanitého portfólia produktu Barebells teraz uvádza na trh na Slovensku dňa 22.2.2024.

Rada Soft Bar Barebells bola prvýkrát uvedená na trh vo Švédsku na začiatku roku 2022. Odvtedy sa rodina Soft Bar rozšírila do vlastnej kategórie produktov, s rôznymi príchuťami na výber v závislosti od trhu. Vďaka úspechu rodiny Soft Barov sa produkt Barebells stal najpredávanejšou značkou proteínových tyčiniek v mnohých krajinách, vrátane Švédska, Nórska a Estónska.

Barebells záleží na príchuti a to nekompromisne. Barebells portfólio zahŕňa rad originálnych tyčiniek, proteínových milkshakov a Soft Bars.

Foto: Barebells

Proteínové pochúťky Barebells sú vhodné pre každého, kto chce uhasiť svoje chuťové poháriky bez výčitiek. Značka bola založená vo Švédsku v roku 2016 a ponúka širokú škálu proteínovo obohatených alternatív k občerstveniu, jedlám a dezertom - bez pridaného cukru. Produkty Barebells sú v súčasnosti k dispozícii na 40 trhoch. Pre viac informácií navštívte www.premiumbrands.sk