Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Pridajte sa k zmene a prejdite na zelenú elektrickú energiu

Foto: Greenlogy

Na trhu je prvý dodávateľ zelenej elektriny vyrobenej na Slovensku – Greenlogy.

Žilina 5. novembra (OTS) - Prečo zelená elektrina:

V Greenlogy vo výrobe energie z fosílnych palív nevidíme budúcnosť, nakoľko tento druh výroby elektrickej energie značne zaťažuje životné prostredie v podobe emisií skleníkových plynov CO2.
Vážime si našu planétu a očakávame, že sa aj Slovensko pridá ku krajinám, ktoré preferujú cestu trvalo udržateľnej budúcnosti. Výroba elektriny z obnoviteľných zdrojov energie je v súčasnosti žiadaným technologickým postupom, ktorý zabezpečuje využitie domácich primárnych energetických zdrojov a umožňuje využitie domáceho prírodného potenciálu pri výrobe elektriny. Na výrobu zelenej energie sa na Slovensku využíva predovšetkým slnečná energia, bioplyn, biomasa a voda.

Pre koho je zelená energia určená a ako ju môžete získať:
Tak, ako dbáte na to, aby ste mali doma spotrebiče s najnižšou spotrebou energie, je dôležité zamyslieť sa aj nad tým, aký druh elektrickej energie odoberáte a používate vo Vašej domácnosti. Pri energiách máte už dnes možnosť voľby. Budeme k vám úprimní. Môžete dať na prvé miesto najnižšiu cenu a nezaujímať sa o pôvod a spôsob výroby elektriny alebo si môžete vybrať s nami našu zelenú cestu aj s garanciou 100% výroby elektriny z obnoviteľných zdrojov.



Greenlogy ponúka dodávku zelenej elektriny domácnostiam na Slovensku. Celý proces funguje jednoducho, rýchlo a digitálne, teda bez papiera. Všetko si zákazník nastaví sám a online v pohodlí domova. Zmluvu podpíšete prstom priamo na svojom smartphone. Už žiadne tlačenie zmlúv, žiadne obálky, žiadna pošta, žiadna ďalšia záťaž životného prostredia. Aj v tomto sme v Greenlogy mysleli ekologicky.

Sme v digitálnej dobe, stačí si kliknúť na www.greenlogy.com a v priebehu pár minút môžete dať zelenú Vašej domácnosti.

Pridajte sa k zmene, staňte sa aj Vy Greenológom.

Vaše rozhodnutie pre zelenú elektrinu aj do Vašej domácnosti pomôže celoplošnému zvýšeniu podielu spotreby energie z výrobných zdrojov, ktoré nezanechávajú CO2 stopu na životnom prostredí.
Foto: Greenlogy

Viac informácií nájdete na:
www.greenlogy.com
Green linka
02/33056444
podpora@greenlogy.com