Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Riaditeľ PSG Leonardo požiadal moderátorku o ruku v priamom prenose

Leonardo v priamom prenose žiada o ruku. Foto: Youtube

Pred reklamnou pauzou ešte zostal jej mikrofón zapnutý a diváci mohli v éteri počuť jej dovetok: "On sa úplne zbláznil!"

Rím 15. marca (TASR) - Športový riaditeľ francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain Leonardo šokoval v piatok po žrebe štvrťfinále Ligy majstrov svoju partnerku a moderátorku televíznej stanice Sky Italia Annu Billoovú, keď ju v priamom prenose požiadal o ruku.

Billoová robila s Leonardom rozhovor o šanciach PSG vo štvrťfinále najprestížnejšej klubovej súťaže proti Barcelone a v závere konverzácie sa ho opýtala, či má nejaké otázky na hostí v štúdiu. Bývalý brazílsky stredopoliar a tréner milánskych klubov AC i Interu okamžite využil prihrávku na smeč a prekvapujúcou otázkou uviedol moderátorku do rozpakov: "Anna, chceš si ma zobrať?".

Naledoval výbuch smiechu v štúdiu, ale Leonardo sa nenechal odradiť a pokračoval: "Chceš si ma zobrať? Musíš mi odpovedať hneď. Čakám na tvoju odpoveď. Nie je to až také ťažké." Viditeľne šokovaná Billoová, ktorá má už s Leonardom syna, zo seba smejúc sa a koktajúc dostala iba: "OK...uvidíme."

Pred reklamnou pauzou ešte zostal jej mikrofón zapnutý a diváci mohli v éteri počuť jej dovetok: "On sa úplne zbláznil!"

Pred piatimi rokmi sa o podobné nečakané vzrušenie v priamom prenose postaral vtedajší kouč francúzskej reprezentácie Raymond Domenech, ktorý moderátorku Estelle Denisovú požiadal o ruku iba niekoľko minút po prehre s Talianskom 0:2 a vypadnutí jeho zverencov z EURO 2008.