Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Magazín

Široký sortiment zdravých potravín v Supermarkete KON - RAD

Foto: KON – RAD

Široký sortiment zdravých potravín v Supermarkete KON - RAD ocenia aj zákazníci so stravovacími obmedzeniami.

Bratislava 3. januára (OTS) - Produkty zdravej výživy aj sortiment pre ľudí so zdravotnými obmedzeniami. V Supermarkete KON - RAD na bratislavských Zlatých pieskoch však nakúpia aj kulinári a všetci zákazníci, ktorí hľadajú prvotriednu kvalitu za dobrú cenu.

Bratislavčania majú pod nosom supermarket so širokou ponukou výborných zdravých produktov. „Potravinový sortiment supermarketu KON-RAD je zameraný na produkty zdravej výživy. Ich široký výber je v okolí bezkonkurenčný a uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov“, vysvetľuje Pavol Konštiak, konateľ spoločnosti KON – RAD.
Foto: KON – RAD

Celiatici, vegetariáni aj vegáni môžu svoj jedálniček obohatiť vďaka netradičným múkam, akými sú napríklad múka maková, ľanová, kokosová, múka zo slnečnicových semien či prirodzene bezlepková ryžová, kukuričná, cícerová alebo pohánková múka. Rovnako široký výber ponúkajú regály so strukovinami a obilninami, na ktorých nechýba pšeno, quinoa či pohánka, a rôznymi druhmi cukru, napríklad z kokosových kvetov. Špeciálne DIA potraviny nájdu v supermarkete KON-RAD aj diabetici.

Stabilnou súčasťou zdravého sortimentu sú 100 % ovocné a zeleninové šťavy z ovocia a zeleniny, bez pridanej vody či cukru, a ďalšie produkty racionálnej výživy.
Foto: KON – RAD

Kulinári si prídu na svoje pri mraziarenských pultoch so širokým výberom mäsových delikates a plodov mora, medzi ktorými nechýbajú filé z aljašskej tresky, hoki, krevety, chobotnice či mušle.

Okrem veľkého výberu potravín pre deti a dospelých supermarket KON - RAD ponúka ďalší bonus. „Držitelia karty Cashback World môžu získať peniaze späť z každého nákupu vo výške 1 % z celkovej ceny nákupu“, uviedol Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ myWorld Slovakia, prevádzkovateľ Cashback World. Peniaze späť je možné získať aj pri kúpe akciového tovaru a teda ho získať ešte výhodnejšie.

O spoločnosti myWorld:
Skupina myWorld spája rôzne značky. So značkou Cashback World môžu zákazníci profitovať z výhod, ktoré im prináša medzinárodná Shopping Community: môžu si užívať atraktívne výhody pri nákupe ako Cashback Shopping Points.
White Label Solutions umožňuje klubom, organizáciám, ako aj veľkým spoločnostiam poskytovať členom, fanúšikom, zákazníkom a zamestnancom výhody Cashback World.
S produktmi Cashback Solutions majú malé a stredné podniky poruke cenovo výhodný a inovatívny program, ktorý umožňuje poskytnúť zákazníkom výhody Cashback World a spoločnosti ako takej členstvo v globálnom nákupnom svete.