Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Športová Familiáda 2014 - zimné hry pre celú rodinu

Foto: LOTOS COMMUNICATION

Tanec v lyžiarkach s Lacim Strikeom, Valentínska sánkovačka, pozemný hokej s Jozefom Golonkom

Bratislava 7. februára (OTS) - Februárové soboty - 8. februára, 15. februára a 22. februára sa v nákupnom centre Shopping Palace Zlaté Piesky budú niesť v duchu športových hier a súťaží, ktorých súčasťou budú aj známe osobnosti. Počas jednotlivých podujatí Familiády 2014 sa od 15.00 h do 19.00 h môžu rodiny i jednotlivci zapojiť do tanečnej show Laciho Strikea, zabojovať vo Valentínskej sánkovačke alebo si zahrať pozemný hokej s Jozefom Golonkom.

Športové akcie odštartuje sobota 8. februára, počas ktorej zažijete hip-hopovú show Laciho Strikea alebo si vyskúšate tanec v lyžiarkach. Športové umenie s loptou od Skillzhood, jedinej freestylovej futbalovej dvojice na Slovensku, uvidíte v sobotu 15. februára Fanúšikov hokeja určite poteší možnosť zahrať si pozemný hokej s legendárnym Jozefom Golonkom! Alebo skúsiť s Liborom Hudáčkom prekonať brankára Jaroslava Janusa. Podujatie bude patriť aj sviatku zamilovaných, vďaka čomu sa zaľúbené páry môžu zapojiť do Valentínskej sánkovačky.

Familiádu 2014 uzavrie sobota 22. februára, počas ktorej si odvážlivci zmerajú sily v preťahovaní lanom. Pre malých bojovníkov sú pripravené ukážky bojového umenia aikido so známym trénerom Štefanom Kurillom a nádejné gymnastky sa môžu zúčastniť tanečnej show s loptou.

Výhry na Kolese šťastia


Víťazi počas každej soboty získajú pekné výhry, ktoré si sami vystrelia na Kolese šťastia. Okrem zimných dovolenkových pobytov ich čakajú zábavné hry, športové doplnky a potreby.

Naplňme Snehuliaka – prispejeme k dobrej veci!


Príjemnú atmosféru zimných hier bude dotvárať neodmysliteľný symbol tohto ročného obdobia – Snehuliak nadrozmernej veľkosti (3,5 metra). Okrem toho, že si s ním deti môžu urobiť fotku, bude spĺňať aj dobročinný účel. Počas celého februára môžete prísť a vhodiť do neho svoje vyradené športové oblečenie či potreby.

Pomôcť deťom v krízových centrách bude možné aj prostredníctvom dražby osobných vecí známych osobností. Dražba sa uskutoční od 8. februára na www.ludialudom.sk, ako aj počas sobotných podujatí – 15. februára a 22. februára. V ponuke budú napríklad suveníry od HC SLOVAN Bratislava, športové potreby trénera bojových umení Štefana Kurillu alebo vstupenky na zápas KHL 26. februára.

Vyzbierané veci následne poputujú deťom do vybraných krízových center, vďaka čomu aj ony dostanú šancu zapojiť sa do športových aktivít.

Všetky informácie o športovej Familiáde 2014 nájdete aj na: www.shoppingpalace.sk.
Zmena programu vyhradená!