Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

V Bešeňovej bude veľa lásky

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Sviatok zaľúbených sa blíži. Príležitosťou pre oživenie vzťahu je Valentínsky pobyt, ktorý pripravili v GINO PARADISE Bešeňová.

Bešeňová 7. februára (OTS) - Romantiku vytvorí exkluzívne ubytovanie, 5 chodová večera, neopakovateľný relax vo Wellness & Spa, masáž, pravé morské vlny a fľaša sektu.

14. február nie je len taký obyčajný deň. Asi nikomu netreba pripomínať, že práve v tento deň slávia svoj sviatok všetci zamilovaní. Pred niekoľkými rokmi sa u nás ešte tomuto sviatku príliš veľký význam neprikladal, dnes však, ako sa zdá, prenikol naplno aj do našich končín. Preto sa u ľudí prejavujú aj rôzne extrémy a buď sa zo sviatku idú nadšením zblázniť alebo ho úplne ignorujú. Prečo sa však vzpierať?

Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Sviatok Sv. Valentína je príležitosťou pre mnohé páry dopriať si chvíľu len pre seba, zabudnúť na starosti všedných dní a prejaviť si lásku. V GINO PARADISE Bešeňová sme pripravili špeciálny Valentínsky pobyt pre všetkých, ktorí chcú opäť vniesť do vzťahu trochu romantiky, alebo jednoducho zažiť neopakovateľné chvíle s partnerom“, hovorí o špeciálnej ponuke marketingová riaditeľka vodného raja.

O romantiku na pobyte núdza nebude, pre všetkých je pripravené exkluzívne ubytovanie priamo v areáli, bohaté raňajky, 5 chodová romantická večera, fľaša sektu, relaxačná masáž a samozrejme relax vo vodnom raji, vo Wellness & Spa, geotermálnych bazénoch či vo vírivke priamo pod hviezdami. Pre tých, ktorí sú dobrodružnejší si môžu vychutnať pravé morské vlny či jazdu na najrýchlejšom tobogane.

Všetky podrobné informácie sú na www.ginoparadise.sk