Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Stretneme sa túto sobotu v Žiline

Foto: Android Roadshow 2013

Telekom Android Roadshow 2013 pokračuje ďalším stretnutím v Žiline. Stretnutie Android fanúšikov bude už túto sobotu 25.mája v hoteli Slovakia Žilina.

Bratislava 21. mája (OTS) - Popri možnosti vyskúšať si najnovšie smartfóny ako Sony Xperia Z, ASUS Fonepad, HTC One a Samsung Galaxy S4, sa môžu návštevníci zúčastniť aj na rozličných prednáškach a prezentáciách, či zapojiť sa do sprievodného programu a súťaží. Nebudú chýbať nahnevané vtáky, Androidko v akcii, či ďalšie atraktívne súťaže, veríme, že si to spoločne opäť všetci užijeme.

Vstup na stretnutie je zdarma, stačí sa len prihlásiť. Všetky informácie sú k dispozícii aj na stránke www.androidroadshow.sk. Vzhľadom na to, že vstup je voľný, občerstvenie nie je zabezpečené. V sobotu spoznáme aj štastných výhercov týchto zariadení a cien:

•ASUS Fonepad
•Sony Xperia E
•HTC Desire X
•10x navigácia Sygic
•Samsung Galaxy S4


Generálnym partnerom tretieho ročníka Android Roadshow je Telekom. Hlavným partnerom je spoločnosť SONY, ktorá bude prezentovať svoju vlajkovú loď Sony Xperia Z. Tento model získa aj víťazka súťaže Miss Android Roadshow 2013. Medzi ďalších hlavných partnerov patria spoločnosti Asus, Android Magazín, HTC, Samsung a Tatra banka. Organizátorom podujatia portál MojAndroid.sk. Tešíme sa na vás :-)

Foto: Android Roadshow 2013