Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Magazín

Získajte dvojnásobný cashback s poukážkami TESCO

Foto: Cashback World

Členovia nákupného spoločenstva Cashback World môžu počas februára nakupovať v obchodných domoch, supermarketoch a hypermarketoch TESCO ešte výhodnejšie.

Bratislava 9. februára (OTS) - Stačí si objednať TESCO poukážky a pri nákupe s nimi získať dvojnásobný cashback.

Obchodné domy, hypermarkety a supermarkety Tesco ponúkajú široký sortiment potravinového a nepotravinového tovaru. Nájdete tu všetko od čerstvých a trvanlivých potravín, cez módne odevy pre celú rodinu, až po drogériu, športové potreby, domácu elektroniku, nábytok či hračky.

Poukážky TESCO je možné objednať na stránke nákupného spoločenstva https://www.cashbackworld.com/sk. Dvojnásobný cashback, čiže peniaze späť z nákupu, je možné získať do konca februára. Poukážky platia na kúpu akéhokoľvek tovaru v ktoromkoľvek obchodnom dome, supermarkete alebo hypermarkete TESCO na Slovenku.

Verní zákazníci predajní TESCO majú vďaka členstvu v nákupnom spoločenstve Cashback World možnosť nakupovať u obľúbeného predajcu ešte výhodnejšie. Registrácia ako aj členstvo v nákupnom spoločenstve Cashback World sú bezplatné. K benefitom nakupovania s poukážkami TESCO patrí okrem cashbacku aj zbieranie shopping points, teda vernostných bodov, ktoré je možné neskôr premeniť na ďalšie zľavy iba pre členov nákupného spoločenstva. „Výhodou nakupovania s poukážkami je možnosť získať peniaze späť aj pri nákupe tovaru v zľave alebo v rámci sezónnych výpredajov,“ uviedol Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ myWorld Slovakia s.r.o, prevádzkovateľ nákupného spoločenstva Cashback World na Slovensku.

O nákupnom spoločenstve Cashback World
Medzinárodné nákupné spoločenstvo Cashback World ponúka atraktívne nákupné benefity (cashback a shopping points) pre zákazníkov, ktorí by radi ušetrili peniaze pri nakupovaní v obchodoch s cashback kartou alebo online. Prostredníctvom Cashback Solutions poskytuje Cashback World spoločnostiam nekomplikovaný a inovatívny vernostný program, ktorý im umožňuje stať sa súčasťou tohto nákupného sveta. Cahback World je v súčasnosti aktívny na 47 trhoch. 8 miliónov členov využíva výhody nákupu u 80 000 obchodníkov na celom svete.