Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia NHL

Hviezdami týždňa NHL sa stali Benn, Pavelec a Stone

Brankár Ondřej Pavelec ( Winnipeg Jets) Foto: TASR/AP

Krídelník Dallasu Jamie Benn, brankár Winnipegu Ondřej Pavelec a útočník Ottawy Mark Stone si vyslúžili honor hviezd posledného týždňa základnej časti zámorskej hokejovej NHL.

New York 13. apríla (TASR) - Krídelník Dallasu Jamie Benn, brankár Winnipegu Ondřej Pavelec a útočník Ottawy Mark Stone si vyslúžili honor hviezd posledného týždňa základnej časti zámorskej hokejovej NHL. Informoval oficiálny portál profiligy.

Prvou hviezdou sa stal držiteľ Art Ross Trophy Benn, ktorý získal v sledovanom období 10 bodov (5+5) v troch víťazných zápasoch. Celkovo v základnej časti nazbieral ľavý krídelník 87 bodov (35+52) a prekonal Johna Tavaresa (NY Islanders) a Sidneyho Crosbyho (Pittsburgh). V každom z uplynulých troch dueloch nazbieral najmenej tri body.

Druhou hviezdou sa stal Pavelec, ktorý neinkasoval ani jeden gól v troch posledných zápasoch. Výbornými výkonmi pomohol Čech k len druhému prieniku Jets do play off v klubovej histórii. Treťou hviezdou vyhlásili Stonea z Ottawy, ktorý v troch zápasoch strelil 4 góly, pridal asistenciu a pomohol senátorom k postupu do vyraďovačky.