Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia NHL

Eichel prvýkrát od zranenia členka trénoval s tímom Buffala

Hokejista Buffala Sabres Jack Eichel. Foto: TASR/AP

Eichel sa zranil len deň pred štartom jubilejného stého profiligového ročníka.

Buffalo 24. novembra (TASR) - Návrat amerického hokejistu Jacka Eichela do kolotoča NHL sa priblížil. Útočník Buffala v stredu absolvoval prvý tréning s tímom od zranenia členka, ktoré utrpel 12. októbra. Informáciu priniesol web NHL.

Eichel sa zranil len deň pred štartom jubilejného stého profiligového ročníka. "Je skvelé, keď sú na ľade aj ostatní spoluhráči, nielen ja sám. Chýba mi hokej, chýba mi čas strávený s chlapcami v šatni. Som veľmi rád, že som sa vrátil a môžem si s nimi vyskúšať nejaké veci," povedala draftová dvojka roku 2015.

Dvadsaťročný útočník sa postavil na korčule už pred desiatimi dňami, dlho však skúšal len ľahkú záťaž a sám. V stredu už naplno korčuľoval s tímom, s ktorým sa zapojil aj do niekoľkých cvičení. Ako informuje web NHL, na jeho pohybe neboli bádať pozostatky uplynulého zranenia. "Korčuľoval na vyššej úrovni v porovnaní s minulými dňami. Bola tu šanca, aby prišiel na ranné rozkorčuľovanie s tímom, pobudol s hráčmi. Bol to dobrý signál pre každého z nás," dodal kouč Buffala Dan Bylsma.