Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Pri nehode pri Trnovci nad Váhom zahynula 41-ročná žena a štyri deti

Ilustračné foto Foto: Polícia

Tragédia sa udiala dnes približne o 9.15 hodine. Podľa polície sa medzi Trnovcom nad Váhom a Jatovom čelne zrazili Volvo XC 90 a nákladné vozidlo. Obeťami je všetkých päť pasažierov Volva.

Nitra 29. novembra (TASR) - Pri dopravnej nehode na ceste I. triedy I/75 na hraniciach okresov Nové Zámky a Šaľa zahynulo päť ľudí. Nehoda sa stala dnes približne o 9.15 hodine.

Podľa najnovších informácií sa na ceste medzi Trnovcom nad Váhom a Jatovom čelne zrazili Volvo XC 90 a dve nákladné vozidlá. Vozidlo Volvo XC 90 s novozámockým evidenčným číslom obiehalo nákladné vozidlo Liaz s komárňanskou ŠPZ. Čelne sa pritom zrazilo s protiidúcim nákladným vozidlom Scania s novozámockou poznávacou značkou. Volvo riadila 41-ročná vodička. Vo vozidle sedeli aj jej štyri adoptované deti vo veku od 10 do 15 rokov. Všetci pri nehode zahynuli. "Vodič Scanie bol prevezený do nemocnice," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Podľa informácie záchranárov vodič Scanie utrpel ľahšie zranenia.

Podľa informácií hasičov je cesta uzavretá v obidvoch smeroch. Hasiči na mieste nehody v súčasnosti vyslobodzujú zakliesnené obete nehody z vozidla a vykonávajú protipožiarne opatrenia, skonštatoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky.