Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Polícia zriadila mailovú schránku pre obete modelingovej agentúry

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Z trestných činov sexuálneho zneužívania, ohrozovania mravnej výchovy mládeže a znásilnenia obvinila polícia manželský pár z Mojmíroviec.

Nitra 27. decembra (TASR) – V prípade modelingovej agentúry, v ktorej malo dochádzať k sexuálnemu zneužívaniu dievčat, pribúda počet obetí. Polícia preto vytvorila mailovú schránku som.obet@minv.sk, kde sa poškodené ženy môžu prihlásiť.

Polícia zároveň vyzvala obete, aby túto možnosť využili. „Nebojte sa ozvať polícii, urobila tak už desiatka žien. Nitrianski krajskí kriminalisti na objasňovaní prípadu sexuálneho zneužívania, znásilnenia a ohrozovania mravnej výchovy mládeže manželskou dvojicou intenzívne pracujú a s plnou vážnosťou sa zaoberajú každým jedným podnetom,“ uvádza sa v policajnej výzve.

Z trestných činov sexuálneho zneužívania, ohrozovania mravnej výchovy mládeže a znásilnenia obvinila polícia manželský pár z Mojmíroviec. „Dvojica sa neštítila ničoho. Ich obvinením vyvrcholila niekoľkomesačná práca krajských kriminalistov a vyšetrovateľov na objasnení tohto prípadu. Muž po obvinení putoval za mreže policajnej cely a bol daný podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie. Žena je trestne stíhaná na slobode,“ informovalo Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Nitre.