Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Nitriansky kraj

Začiatok volieb je v Levickom i Šalianskom okrese pokojný

Na snímke žena vhadzuje obálku s hlasovacím lístkom do volebnej schránky v sobotu 6. apríla 2024. Foto: TASR - Daniel Stehlík

Podľa zapisovateľky Okresnej volebnej komisie v Šali Márie Tóthovej bolo sprístupnenie volebných miestností vo viac ako 40 okrskoch bez ťažkostí.

Levice/Šaľa 6. apríla (TASR) - Druhé kolo prezidentských volieb sa v Šalianskom i Levickom okrese začalo pokojne a bez problémov. Podľa informácií z okresných volebných komisií sa všetky volebné miestnosti na juhu Nitrianskeho kraja otvorili včas.

Podľa zapisovateľky Okresnej volebnej komisie v Šali Márie Tóthovej bolo sprístupnenie volebných miestností vo viac ako 40 okrskoch bez ťažkostí. "Všetky sa otvorili včas, všetko je v poriadku," uviedla.

Pokojný začiatok druhého kola prezidentských volieb je aj v Levickom okrese. Ako pre TASR uviedol predseda Okresnej volebnej komisie v Leviciach Adam Hrkeľ, priebeh volieb je bezproblémový vo všetkých 160 volebných okrskoch. "Nezaznamenali sme žiadne ťažkosti, volebné miestnosti sa všade otvorili včas," doplnil Hrkeľ.