Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Prešovský kraj

Pri vážnej dopravnej nehode v Kysuckom Lieskovci sa zranilo sedem osôb

Hasiči zasahujú 19. augusta 2016 pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Kysucký Lieskovec pred 15.00 h. Foto: TASR - Prezídium HaZZ v Bratislave

Vrtuľník zasahoval aj pri dopravnej nehode v obci Vernár, zranilo sa 15-ročné dievča.

Bratislava 19. augusta (TASR) - Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Kysucký Lieskovec pred 15.00 h. Pri zrážke dvoch vozidiel sa zranilo sedem osôb. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Zraneným osobám poskytujú hasiči predlekársku prvú pomoc. Na mieste zasahuje aj vrtuľník záchrannej zdravotnej služby.

Vrtuľník zasahoval pri dopravnej nehode, zranilo sa 15-ročné dievča

Leteckí záchranári z Popradu leteli dnes k dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Vernár v okrese Poprad. Najťažšie zranené bolo 15-ročné dievča, ktoré nárazom utrpelo poranenia tváre a panvy. TASR o tom informovala hovorkyňa Air-Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Vrtuľník s posádkou pristál na miestnom futbalovom ihrisku, kde si lekárka leteckých záchranárov prevzala do svojej starostlivosti od pozemných záchranárov 15-ročnú pasažierku. Po doplnení liečby bola pacientka preložená na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave transportovaná do popradskej nemocnice.