Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

VÁŽNA NEHODA: V Bratislave sa zrazili autobus s trolejbusom

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook Prezídia Hasičského a záchranného zboru

Následkom nehody utrpelo 12 cestujúcich zranenia rôzneho rozsahu.

Bratislava 18. apríla (Teraz.sk/TASR) - Desiatka hasičov z Bratislavy zasahuje pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na Šancovej ulici v Bratislave.

Pri nehode došlo k zrážke autobusu a trolejbusu mestskej hromadnej dopravy. Následkom nehody utrpelo 12 cestujúcich zranenia rôzneho rozsahu. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.



Hasiči poskytli zraneným prvú pomoc a vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia. Šancová ulica je momentálne neprejazdná od Račianskeho mýta po križovatku s Karpatskou ulicou v oboch smeroch.

Celková škoda spôsobená dopravnou nehodou je predbežne vyčíslená na približne 50.000 eur, informuje bratislavská polícia na sociálnej sieti. Presné príčiny a okolnosti, ktoré nehode predchádzali, policajti vyšetrujú.

Pre dopravnú nehodu je prerušená premávka trolejbusov a autobusov v Bratislave na Šancovej ulici smerom od Trnavského mýta na Pražskú, uvádza Dopravný podnik Bratislava (DPB). Linky 21, 61, 63, 201, 204, 209 sú odklonené a linka 64 nepremáva. Na dotknutých linkách treba podľa DPB počítať s obmedzenou a nepravidelnou premávkou. Obmedzenia trvajú od 8.00 do 10.00 h.