Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Regióny

Obvinili Bratislavčana, ktorý napadol a okradol muža

Na snímke vstup do izby Detenčného ústavu počas otvorenia Detenčného ústavu v Hronovciach 22. decembra 2022. Foto: TASR Michal Svítok

Muž bol koncom minulého týždňa umiestnený v cele policajného zaistenia.

Bratislava 29. apríla (TASR) - Polícia obvinila 44-ročného Eduarda Š. z Bratislavy z trestného činu lúpeže. Obvinený mal fyzicky napadnúť muža a odcudziť mu kapsu s osobnými dokladmi a predmetmi. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Dodal, že v prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí osemročný pobyt za mrežami.

"Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal obvinený 10. apríla krátko po 4.30 h fyzicky napadnúť poškodeného 49-ročného muža na Šancovej ulici pod Hlavnou železničnou stanicou v Bratislave," ozrejmil hovorca. Z miesta následne podľa polície utiekol.

Muž bol koncom minulého týždňa umiestnený v cele policajného zaistenia. "Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet na jeho väzobné stíhanie, s ktorým sa sudca príslušného súdu stotožnil, a obvinený je v súčasnosti stíhaný väzobne," doplnil Szieff.