Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Potvrdili úmrtie v Kežmarku, začali trestné stíhanie pre zločin vraždy

Ilustračná snímka. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Záchranárov privolali k cudzincovi, ktorý bol bez známok života a mal bodné poranenie. Na mieste našli ešte ďalších dvoch mužov vo veku 44 a 38 rokov s otvoreným poranením hrudníka.

Kežmarok 20. januára (TASR) - Polícia v pondelok večer potvrdila úmrtie muža i ďalších dvoch zranených po incidente v Kežmarku, zároveň začala trestné stíhanie. Na sociálnej sieti informovala, že vec na mieste prevzal krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

"Vyšetrovateľ na mieste vykonáva všetky potrebné procesné úkony. Ak to procesná situácia dovolí, poskytneme k prípadu viac informácií," dodáva polícia.

Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR pre TASR potvrdil, že krátko pred 16.00 h prijali oznámenie o mužovi, ktorý nejavil známky života. "Záchranárov privolali k cudzincovi, ktorý bol bez známok života a mal bodné poranenie. Na mieste našli ešte ďalších dvoch mužov vo veku 44 a 38 rokov s otvoreným poranením hrudníka, ktorých ošetrili a transportovali do nemocnice v Poprade," konkretizoval prípad Minár.