Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

V Bratislave horí Stará tržnica. Ľudí evakuujú

Požiar Starej Tržnice v Bratislave Foto: FB Polícia Slovenskej republiky

Na mieste udalosti zasahujú tri desiatky hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc. Požiar sa podarilo lokalizovať a hasiči odvetrávajú silno zadymené priestory.

Bratislava 15. novembra (TASR) - V Bratislave momentálne zasahujú v centre mesta hasiči pri požiari v budove Starej tržnice. Pre TASR to potvrdilo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Hasiči spresnili, že požiar vypukol v suteréne tržnice. Evakuovať museli osoby, ktoré sa nachádzali v budove. "Na mieste udalosti zasahujú tri desiatky hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc. Požiar sa podarilo lokalizovať a hasiči odvetrávajú silno zadymené priestory," informovala TASR Katarína Križanová z Prezídia HaZZ. Podľa predbežných informácií sa pri požiari nezranila žiadna osoba.



Veliteľ hasičského zásahu Lukáš Višváder potvrdil informácie, že k požiaru došlo v suteréne, v priestoroch kuchyne. "Došlo k silnému zadymeniu. Realizujeme ventiláciu priestorov," spresnil s tým, že evakuovať museli z budovy okolo 70 až 80 ľudí.