Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

I. Korčok sa stretol s J. Kubišom, rokovať chce aj s ďalšími

Na archívnej snímke Ivan Korčok. Foto: TASR Jakub Kotian

Korčok ďalej uviedol, že komunikuje aj s Igorom Matovičom.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 25. marca (TASR) - Kandidát na prezidenta Ivan Korčok sa v pondelok stretol s neúspešným kandidátom z prvého kola volieb Jánom Kubišom. Stretnúť sa chce aj s ďalšími, verí v ich podporu.

"Plánujem stretnutia so všetkými demokratickými kandidátmi. Zatiaľ som sa osobne stretol len s Jánom Kubišom. Informoval ma, že nedá odporúčanie svojim voličom ani pre jedného kandidáta v druhom kole," tvrdí Korčok.

Dodal, že s Krisztiánom Forróm je v kontakte a prejavil ochotu o podpore rokovať. Forró už pre TASR uviedol, že s Korčokom by sa mohol stretnúť predbežne vo štvrtok (28. 3.).

Korčok ďalej uviedol, že komunikuje aj s Igorom Matovičom. S ohľadom na názorové a hodnotové nastavenie jeho voličov bude vďačný za ich podporu v druhom kole. Verí aj v podporu Patrika Dubovského, s ktorým je rovnako podľa vlastných slov v kontakte.

Forró získal v sobotnom (23. 3.) prvom kole prezidentských volieb 2,9 percenta hlasov, Matovič 2,18 percenta, Kubiš 2,03 percenta, Dubovský 0,71 percenta. Druhé kolo volieb bude v sobotu 6. apríla.