Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

FL: Slovan pripravil na zápas s Dunajskou Stredou sprievodné aktivity

Na snímke sprava Vernon De Marco, brankár Michal Šulla (obaja Slovan), Dawid Kurminowski (Žilina) a Kenan Bajrič (Slovan) v osemfinálovom zápase Slovnaft Cupu ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina 4. decembra 2019 v Bratislave. Foto: TASR

Pred zápasom bude na námestí štadióna otvorený fanshop ŠK Slovan s klubovými dresmi, novou kolekciou klubového oblečenia, novým vydaním klubového časopisu i s viacerými suvenírmi ŠK Slovan.

Bratislava 5. decembra (TASR) - V záverečnom jesennom kole Fortuna ligy 2019/2020 sa v sobotu na Tehelnom poli odohrá súboj tradičných rivalov Slovana Bratislava a DAC Dunajská Streda. Úradujúci majster pripravil pre fanúšikov sprievodné aktivity, vrátane mikulášskych balíčkov pre deti.

"Naše zápasy s Dunajskou Stredou patria k tým najatraktívnejším v celej súťaži a veríme, že to bude platiť aj v sobotu. Fanúšikom chceme pozvať predovšetkým na kvalitný futbal a pekné okamihy, ktoré im pravidelne ponúkajú naši hráči. Rovnako sme pripravili viacero sprievodných aktivít pred zápasom i počas jeho priebehu, pričom svoje si nájdu dospelí i deti. Záujem o vstupenky prevyšuje predchádzajúce ligové duely, očakávame návštevu, ktorá môže dosiahnuť aj päťcifernú hranicu. Všetko je však v rukách fanúšikov. Naši hráči im počas tohto roka ponúkli veľa pekných chvíľ, prebojovali sa aj do skupiny Európskej ligy a teraz hrajú s tradičným rivalom o čelo ligy. Preto veríme, že naši priaznivci podporia hráčov aj v tomto náročnom zápase a opäť vytvoria na Tehelnom poli výbornú atmosféru. Vstupenky sú nepretržite k dispozícii v on-line predpredaji prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera i v deň zápasu od 14.00 hod v pokladnici na Tehelnom poli,“ citovala marketingového riaditeľa klubu Tomáša Straku oficiálna tlačová správa.

Deti sa na Tehelnom poli môžu tešiť aj na Mikuláša, ktorý im rozdá sladké mikulášske balíčky. Už pred zápasom bude na námestí štadióna otvorený fanshop ŠK Slovan s klubovými dresmi, novou kolekciou klubového oblečenia, novým vydaním klubového časopisu i s viacerými suvenírmi ŠK Slovan. Cez polčasovú prestávku sa uskutoční „belasý“ krst novej knihy Igora Dema „Srdce na trávniku,“ ktorá mapuje život a kariéru tohto futbalistu a bývalého hráča ŠK Slovan. Knihu pokrstí osobne Igor Demo so svojimi deťmi, pričom publikácia Srdce na trávniku bude v predaji aj vo fanshope.

V rámci prestávky je na programe aj polčasový kvíz, kde môže fanúšik vyhrať 2 vstupenky do VIP a taktiež súťaž 20-tisícový strelec, kde si môžu fanúšikovia vyskúšať, aké je to strieľať na bránu na Tehelnom poli a môžu vyhrať aj zaujímavé finančné výhry.