Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Hokejové 21. kolo Tipsport ligy sa bude niesť v smútočnom duchu

Na snímke ďakovačka hráčov Banskej Bystrice po postupe do finále po štvrtom zápase semifinále playoff Tipsport Ligy v hokeji HC'05 iClinic Banská Bystrica - HK Nitra v Banskej Bystrici 3. apríla 2018. Foto: TASR/Branislav Račko

Rada zároveň nariadila klubom zrušiť sprievodné či prestávkové zábavné programy, súťaže a aktivity, hlasné púšťanie hudby, a tiež dáva na zváženie obmedziť reklamné prestávky.

Bratislava 14. novembra (TASR) - Piatkové zápasy 21. kola slovenskej hokejovej Tipsport Ligy sa odohrajú podľa pôvodného plánu. Štátny smútok za obete stredajšej tragickej havárie autobusu pri Nitrianskych Hrnčiarovciach sa však dotkne hráčov aj klubov. Obete si uctia minútou ticha po úvodnej štátnej hymne, a tiež čiernymi páskami na rukávoch. Rozhodla o tom Ligová rada Slovenského zväzu ľadového hokeja ako riadiaci orgán Tipsport Ligy.

Rada zároveň nariadila klubom zrušiť sprievodné či prestávkové zábavné programy, súťaže a aktivity, hlasné púšťanie hudby, a tiež dáva na zváženie obmedziť reklamné prestávky v zmysle uzatvorených zmlúv, ktoré kluby majú. Informoval o tom SZĽH prostredníctvom tlačovej správy. SZĽH aj celá hokejová rodina chce aj touto cestou vyjadriťúprimnú sústrasť rodinám, blízkym a priateľom obetí dopravnej nehody.