Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Hráčmi týždňa KHL sú Bespalov, Holm a Zernov, nováčikom Konovalov

Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavel Neubauer

Iba 20-ročný brankár Lokomotivu Jarosľavl Iľja Konovalov si za týždeň pripísal dve výhry, v súboji s Dinamom Moskva sa blysol čistým kontom.

Moskva 26. novembra (TASR) - Hráčmi uplynulého týždňa Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sú brankár Nikita Bespalov, obranca Philip Holm a útočník Denis Zernov. Za najlepšieho nováčika týždňa vyhlásili brankára Iľju Konovalova.

Bespalov v uplynulých dvoch zápasoch za Spartak Moskva neinkasoval v riadnom hracom čase ani gól. Jeho séria "nepriestrelnosti" trvá už 123 minút a 59 sekúnd.

Švédsky zadák Torpeda Nižnij Novgorod Holm si v troch dueloch v hodnotenom období pripísal tri body (2+1), jeho tím sa tešil z dvoch víťazstiev.

Zernov nazbieral za Avangard Omsk v štyroch stretnutiach minulý týždeň až sedem bodov (4+3). Dva góly si pripísal aj cez víkend pri výhre 4:1 na ľade bratislavského Slovana.

Iba 20-ročný brankár Lokomotivu Jarosľavl Iľja Konovalov si za týždeň pripísal dve výhry, v súboji s Dinamom Moskva sa blysol čistým kontom. Jeho úspešnosť zákrokov dosiahla 94,55 percent.