Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Liverpool aj po 8. kole stopercentný, Leicester City zdolal 2:1

Futbalista Liverpoolu Sadio Mane sa teší po strelení úvodného gólu v zápase 8. kola Premier League FC Liverpool - Leicester v Liverpoole 5. októbra 2019. Foto: TASR/AP

O triumfe 2:1 rozhodol až v piatej minúte nadstaveného času James Milner, ktorý premenil pokutový kop. "The Reds" majú na čele tabuľky osembodový náskok pred Manchestrom City.

Londýn 5. októbra (TASR) - Futbalisti FC Liverpool sú aj po 8. kole anglickej Premier League stopercentní. Na domáce víťazstvo nad Leicestrom City sa však museli poriadne nadrieť. O triumfe 2:1 rozhodol až v piatej minúte nadstaveného času James Milner, ktorý premenil pokutový kop. "The Reds" majú na čele tabuľky osembodový náskok pred Manchestrom City. "Citizens" však majú k dobru nedeľňajší domáci duel s Wolverhamptonom Wanderers.

Futbalisti Tottenhamu Hotspur prehrali v úvodnom sobotňajšom zápase na pôde Brightonu 0:3. "Kohúti" navyše prišli o brankára Huga Llorisa, ktorého museli na začiatku duelu odniesť na nosidlách s bolestivým zranením lakťa. Francúzsky reprezentant v 3. minúte vyrazil iba pred seba ľahký center a Neal Maupay hlavičkou do prázdnej bránky otvoril skóre. Lloris sa po nepríjemnom dopade na lakeť zvíjal na trávniku od bolesti, ihrisko opustil s pomocou kyslíkovej masky. Tottenham inkasoval v ďalšom priebehu zápasu ešte dva góly, autorom oboch bol Ír Aaron Connolly.


Sobota - 8. kolo Premier League:



FC Liverpool - Leicester City 2:1 (1:0)

Góly: 40. Mane, 90+5. Milner (11 m) - 80. Maddison


FC Burnley - FC Everton 1:0 (0:0)

Gól: 72. Hendrick, ČK: 56. Coleman (Everton)


Norwich City - Aston Villa 1:5 (0:2)

Góly: 88. Drmič - 14. a 3ô. Wesley, 48. Grealish, 61. Hourihane, 83. Luiz


FC watford - Sheffield United 0:0


Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 3:0 (2:0)

Góly: 3. Maupay, 31. a 65. Connolly