Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

NHL: Lowry dostal za narazenie Kylingtona dvojzápasový dištanc

Hráč Winnipegu Jets Adam Lowry (vľavo), archívna snímka. Foto: TASR/AP Photo

K faulu prišlo v závere druhej tretiny sobotňajšieho duelu pod holým nebom v rámci Heritage Classic, v ktorom Jets zvíťazili nad Flames 2:1 po predĺžení.

New York 29. októbra (TASR) - Vedenie NHL suspendovalo na dva zápasy hokejového útočníka Winnipegu Jets Adama Lowryho. Dvadsaťšesťročný center pyká za narazenie do mantinelu protihráča Olivera Kylingtona z Calgary Flames.

K faulu prišlo v závere druhej tretiny sobotňajšieho duelu pod holým nebom v rámci Heritage Classic, v ktorom Jets zvíťazili nad Flames 2:1 po predĺžení. Lowry dostal pôvodne iba menší trest. Teraz príde aj o 71.000 dolárov z platu a nastúpiť bude môcť až v sobotňajšom súboji v Las Vegas. Informovala o tom agentúra AP.

Columbus zapísal Murrayho a Texiera na listinu zranených hráčov


Vedenie klubu hokejovej NHL Columbus Blue Jackets zapísalo na listinu zranených hráčov obrancu Ryana Murrayho a útočníka Alexandreho Texiera.

Obaja sa zranili v sobotnom zápase s Philadelphiou. Murray si zlomil ruku a očakáva sa, že vynechá tri až štyri týždne. V prvých desiatich dueloch sezóny si pripísal štyri body za gól a tri asistencie. Texiera trápi zranenie kolena, pre ktoré by mal pauzovať dva až štyri týždne. Zranenie utrpel v druhej tretine pri súboji s Chrisom Stewartom krátko po buly. V 11 zápasoch prebiehajúcej sezóny nazbieral dva góly a jednu asistenciu. Informáciu priniesol oficiálny portál zámorskej profiligy.