Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Šport

FOTO: Úsmevy nechýbali: Lúčiaci sa Pedro ukázal syna, Messi tetovania

Na snímke Lionel Messi (vľavo) a Pedro Rodríguez Foto: TASR/AP

Futbalisti FC Barcelona sa zúčastnili na rozlúčkovej tlačovej konferencii svojho už bývalého spoluhráča Pedra Rodrígueza.

San Joan Despi 25. augusta (Teraz.sk) - Pedro v minulom ročníku nedostával veľa priestoru v katalánskom veľkoklube a preto krátko pred začiatkom novej sezóny odišiel za 30 miliónov eur do anglickej Chelsea Londýn.



Futbalisti FC Barcelona sa v pondelok zúčastnili na rozlúčkovej tlačovej konferencii svojho už bývalého spoluhráča Pedra Rodrígueza v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi.

Bývalý futbalista FC Barcelona Pedro Rodríguez reční na rozlúčkovej tlačovej konferencii v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi v pondelok 24. augusta 2015.
Foto: TASR


Futbalisti FC Barcelona Brazílčan Neymar (vľavo) a Argentínčan Lionel Messi sa účastnia na rozlúčkovej tlačovej konferencii svojho už bývalého spoluráča Pedra Rodrígueza v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi v pondelok 24. augusta 2015.
Foto: TASR


Bývalý futbalista FC Barcelona Pedro Rodríguez sa usmieva na rozlúčkovej tlačovej konferencii v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi v pondelok 24. augusta 2015.
Foto: TASR


Futbalista FC Barcelona Argentínčan Lionel Messi sa usmieva na rozlúčkovej tlačovej konferencii svojho už bývalého spoluráča Pedra Rodrígueza v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi v pondelok 24. augusta 2015.
Foto: TASR


Bývalý futbalista FC Barcelona Pedro Rodríguez drží v náručí svojho syna po rozlúčkovej tlačovej konferencii v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi v pondelok 24. augusta 2015.
Foto: TASR


Tetovačka na nohe a ruke futbalistu FC Barcelona Argentínčana Lionela Messiho, ktorý sa účastní na rozlúčkovej tlačovej konferencii svojho už bývalého spoluráča Pedra Rodrígueza v športovom centre Joana Gampera v španielskom meste San Joan Despi v pondelok 24. augusta 2015.
Foto: TASR