Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Tipsport Liga

Galamboš ďalším prírastkom v ofenzíve Banskej Bystrice

Na snímke vpravo úvodný gól vo vlastnom oslabení do šatne tesne pred koncom prvej tretiny v 20. minúte strieľa Peter Galamboš (Martin), vľavo v bránke Košíc Alexandr Hylák v zápase 38. kola hokejovej Tipsport extraligy HC Košice - MHC Mountfield Martin v Košiciach v utorok 6. januára 2015. Foto: TASR/Milan Kapusta

Galamboš hokejovo vyrástol práve v Martine, neskôr hosťoval aj v druholigovom Dolnom Kubíne či Ružinove. V sezóne 2012/2013 si vyskúšal prvý zahraničný angažmán v Liberci.

Banská Bystrica 16. júna (TASR) - Prestupový trh hokejovej extraligy v súčasnosti ovláda vedenie HC'05 iClinic Banská Bystrica. V utorok získalo do svojich radov aj Petra Galamboša, s ktorým podpísalo ročný kontrakt.

Dvadsaťšesťročný útočník prichádza pod Urpín z MHC Mountfield Martin. V tíme z Turca pôsobil v uplynulých dvoch sezónach. "Veríme, že sa Petrovi v bystrickom drese podarí udržať takmer bodový priemer na zápas z minulej sezóny a bude dôležitou súčasťou našej ofenzívnej sily," píše sa na oficiálnom webe "baranov".