Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Dušan Milo pokračuje pod Zoborom ako hráč aj začínajúci tréner

Hráč Dukly Peter Šišovský (uprostred), vzadu Dušan Milo (Nitra) v zápase 34. kola hokejovej Tipsport extraligy Dukla Trenčín - HK Nitra v pondelok 30. decembra 2013. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Milo získal s Nitrou už tri medaily v najvyššej domácej súťaži a vo veku 42 rokov povedie jej defenzívu aj v nasledujúcej sezóne.

Nitra 15. júna (TASR) - Dušan Milo bude pokračovať v tíme hokejového extraligistu HK Nitra. S bronzovým mužstvom uplynulej sezóny podpísal skúsený obranca v pondelok ročný kontrakt. Okrem hráčskych povinností si pri začínajúcich hokejistoch bude plniť aj tie trénerské.

Milo získal s Nitrou už tri medaily v najvyššej domácej súťaži a vo veku 42 rokov povedie jej defenzívu aj v nasledujúcej sezóne. V nej bude čakať Nitru okrem extraligových povinností aj premiéra v základnej fáze druhého ročníka Ligy majstrov. Tím spod Zobora sa vo 4. skupine predstaví proti švédskemu vicemajstrovi AIK Skelleftea a českému tímu Bílí Tygři Liberec.

"Sme veľmi radi, že Dušan, ktorého považujeme za nášho nosného obrancu, sa rozhodol pokračovať u nás aj v nasledujúcom ročníku. Okrem toho, že naďalej bude pôsobiť v seniorskom tíme, bude sa spolupodieľať aj na tréningoch našej prípravky ako začínajúci tréner," povedal na oficiálnom facebookom profile klubu riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik.