Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Tipsportligisti si uctia obete tragickej nehody

Na snímke sprava Miloš Fafrák (Banská Bystrica), Alex Tamáši (Liptovský Mikuláš) a Andrej Šťastný (Banská Bystrica) v zápase 20. kola hokejovej Tipsport ligy HC'05 Banská Bystrica - MHk 32 Liptovský Mikuláš v Banskej Bystrici 3. novembra 2019. Foto: TASR - Dušan Hein

Piatkové zápasy 21. kola TL sa uskutočnia podľa plánu, pred ich začiatkom si po štátnej hymne SR hráči, tréneri i fanúšikovia na štadiónoch uctia pamiatku obetí minútou ticha.

Bratislava 14. novembra (TASR) - Kluby a hráči hokejovej Tipsport Ligy si uctia pamiatku obetí stredajšej tragickej nehody autobusu pri obci Malanta neďaleko Nitry. Piatkové zápasy 21. kola TL sa uskutočnia podľa plánu, pred ich začiatkom si po štátnej hymne SR hráči, tréneri i fanúšikovia na štadiónoch uctia pamiatku obetí minútou ticha. Hokejisti na stretnutia nastúpia s čiernymi páskami.

"Správu o tragédii sme prijali s hlbokým zármutkom. Len veľmi ťažko sa nám vyjadruje slovami bolesť a smútok nad vyhasnutými životmi. Venujeme zosnulým pred piatkovými zápasmi tichú modlitbu a spomienku. Celá tipsportligová rodina vyjadruje v tejto pohnutej chvíli ich rodinám úprimnú sústrasť," uviedol v tlačovej správe riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner.