Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Mladík Gríger sa vrátil z Karlových Varov do materského Popradu

Slovenský hokejový reprezentant do 20 rokov David Gríger oslavuje svoj gól v 18. minúte prvej tretiny v zápase A-skupiny MS Slovensko - Nemecko vo Švédsku v piatok 27. decembra 2013. Foto: TASR/AP

Informáciu pre facebookovú stránku "kamzíkov" potvrdil riaditeľ klubu Tibor Turan. Gríger pôsobil uplynulú sezónu v tíme MHL Energie Karlove Vary, kde začal aj tento ročník.

Poprad 28. januára (TASR) - Mladý hokejový útočník Dávid Gríger sa po roku a pol vrátil späť do extraligového tímu HK Poprad. Informáciu pre facebookovú stránku "kamzíkov" potvrdil riaditeľ klubu Tibor Turan.

Gríger pôsobil uplynulú sezónu v tíme MHL Energie Karlove Vary, kde začal aj tento ročník. Klub však predčasne ukončil pôsobenie v ruskej juniorskej súťaži a tak sa 20-ročný popradský odchovanec rozhodol dohrať sezónu pod Tatrami. Bývalý slovenský mládežnícky reprezentant, ktorý štartoval pred rokom aj na MS hráčov do 20 rokov, odohral v tejto sezóne za Karlove Vary v MHL 36 stretnutí s bilanciou 23 gólov a 16 asistencií.