Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tipsport Liga

Tri body idú do Trenčína: Vo Zvolene zvíťazil 2:1

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

O triumfe Trenčína rozhodol gól Lukáša Švareka zo 43. minúty. Zvolen sa tak naďalej trápi, utrpel piatu prehru z uplynulých šiestich súbojov.

Zvolen 12. januára (TASR) - Hokejisti Dukly Trenčín vyhrali v 35. kole Tipos extraligy na ľade HKM Zvolen 2:1. Ukončili sériu troch prehier a posunuli sa v tabuľke na ôsme miesto. Dotiahli sa na rozdiel štyroch bodov na svojho piatkového súpera, ktorý figuruje na siedmej priečke.

O triumfe Trenčína rozhodol gól Lukáša Švareka zo 43. minúty. Zvolen sa tak naďalej trápi, utrpel piatu prehru z uplynulých šiestich súbojov.

Tipos extraliga - 35. kolo:

HKM Zvolen - HK Dukla Trenčín 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Góly: 37. Sládok (Hecl, Marcinek) - 33. Charbonneau (Š. Petráš), 43. Škvarek (J. Mikúš, Krajčovič). Rozhodovali: Goga, Klejna - Hercog, Junek, vylúčení: 1:2 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, 1483 divákov.

Zvolen: Kupsky - C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka, Sládok, Čulík, Haborák - Bondra, M. Hults, Jelisejevs – Zuzin, Fekiač, Hecl – Kašlík, Marcinek, Kolenič – Csányi, Gábor, Mucha

Trenčín: Lacouvee – Kupec, Pietroniro, Petrovický, Starosta, Hlaváč, Mar. Hudec, Bokroš - Ahl, Baláž, Eriksson Immo – D. Hudec, Conway, Charbonneau – M. Sloboda, Sojčík, Š. Petráš – Krajčovič, J. Mikúš, Škvarek