Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Auto narazilo do plotu a prevrátilo sa na strechu

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Pri dopravnej nehode v Púchove sa zranili traja ľudia.

Púchov 24. septembra (TASR) - Hasiči z Púchova zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v utorok (23.9.) v noci na Ulici Janka Kráľa v Púchove. Nehodu osobného motorového vozidla, ktorá si vyžiadala troch zranených, hasičom nahlásili krátko po 23.00 h. Informoval dnes TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

"Po príchode na ohlásené miesto udalosti hasiči vykonali prieskum so zistením, že ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla Peugeot 406, ktoré po náraze do oplotenia rodinného domu zostalo prevrátené na strechu. V dôsledku udalosti sa zranili tri osoby, ktoré sa nachádzali vo vozidle," uviedol Petrík.

Hasiči vyslobodili zranené osoby z vozidla a poskytli im predlekársku prvú pomoc, pričom jednu z nich posádka Záchrannej zdravotnej služby previezla na ďalšie ošetrenie do nemocnice. "Následne postihnuté vozidlo stabilizovali a previedli požiarnobezpečnostné opatrenia. Po zdokumentovaní dopravnej nehody príslušníci HaZZ automobil prevrátili späť na kolesá a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili vytečené prevádzkové kvapaliny," dodal.