Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

NEPOUČITEĽNÍ: Mužom hrozí väzenie pre jazdu v čase, keď im ju zakázali

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Dvadsaťdvaročný muž z Trenčína a 31-ročný muž z okresu Prievidza čelia obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Bánovce nad Bebravou/Prievidza 4. novembra (TASR) - Trest odňatia slobody až na dva roky hrozí dvom mužom, ktorí šoférovali autá v čase, keď to mali zakázané. Dvadsaťdvaročný muž z Trenčína a 31-ročný muž z okresu Prievidza čelia obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. TASR o tom v pondelok informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Vodiča Audi A4 z Trenčína zastavili policajti na ulici K štadiónu v Bánovciach nad Bebravou. Hliadka pri kontrole zistila, že má uložený zákaz vedenia motorového vozidla na 14 mesiacov. Druhého obvineného muža zastavili a kontrolovali policajti, keď jazdil na Audi A8 po Ulici Ľ. Ondrejova v Prievidzi. Muž má uložený zákaz vedenia motorového vozidla na 66 mesiacov.

"V záujme bezpečnosti ostatných účastníkov cestnej premávky budú policajti v Trenčianskom kraji naďalej odhaľovať takýchto nezodpovedných vodičov, ktorí nerešpektujú rozhodnutie súdu alebo iného štátneho orgánu o zákaze činnosti a sadnú si za volant," dodal Kudlička.