Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Opilec na Forde prešiel do protismeru a narazil do dvoch áut

Snímka z miesta nehody. Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj/Facebook

Po náraze Ford odhodilo do ďalšieho auta, jazdiaceho za Škodou Octavia, ktoré riadil 19-ročný muž.

Partizánske 3. januára (TASR) - Trest odňatia slobody až na jeden rok hrozí 58-ročnému mužovi, ktorý v Partizánskom na ceste I/64 spôsobil pod vplyvom alkoholu dopravnú nehodu. Vodič z okresu Partizánske už čelí obvineniu z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom v piatok trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Vodič jazdil na vozidle Ford Fusion po ceste I/64 smerom na Žabokreky nad Nitrou. Dostatočne sa nevenoval vedeniu vozidla, prešiel do protismeru, kde narazil do protiidúceho vozidla Škoda Octavia, ktoré riadil 56-ročný muž. Po náraze Ford odhodilo do ďalšieho auta, jazdiaceho za Škodou Octavia, ktoré riadil 19-ročný muž," opísali policajti.

Pri dopravnej nehode sa nik nezranil, škodu na všetkých autách vyčíslili na približne 3000 eur. "Dopravní policajti všetkých zúčastnených podrobili dychovej skúške, u poškodených bola negatívna. Vodič Fordu, vinník nehody, nafúkal 0,85 mg/l, čo predstavuje 1,77 promile alkoholu," dodali policajti.