Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trenčiansky kraj

Pomôžte polícii: Pátra po Margite Čičmancovej z Prievidze

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 71-ročnej Margite Čičmancovej z Prievidze. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Nezvestnosť ženy nahlásil v nedeľu popoludní jej syn.

Prievidza 13. júna (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 71-ročnej Margite Čičmancovej z Prievidze.

Nezvestnosť ženy nahlásil v nedeľu (12.6.) popoludní jej syn s tým, že Margita Čičmancová naposledy volala 9. júna ráno svojej kamarátke a odvtedy sa nikomu z rodiny a ani svojim známym neozvala. Doteraz sa domov nevrátila a mobilný telefón má vypnutý. Informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Žena je asi 165 centimetrov vysoká, strednej až plnoštíhlej postavy. Má krátke, hnedé, vlnité vlasy a hnedé oči. Na tvári má pigmentové škvrny. Nosí zubnú protézu. Pravdepodobne mala na sebe oblečenú tmavú blúzku a tmavé tesilové nohavice, obuté mala čierne poltopánky. So sebou mala čiernu kabelku.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzvala Antalová.