Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia obvinila z krádeží v Trenčíne muža z Trebišova

Ilustračné foto Foto: TASR/Tomáš Halász

Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov

Trenčín 16. júna (TASR) - Obvineniu zo zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody čelí 26-ročný muž z okresu Trebišov. Ten sa počas tohto mesiaca postupne vlámal cez pootvorené okná do dvoch domov a jedného bytu v Trenčíne, z ktorých ukradol viacero vecí a hotovosť, informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

"Ešte 8. júna obvinený odcudzil z prízemného bytu na Soblahovskej ulici notebooky, telefóny, kameru, alkohol a iné veci, pričom majiteľovi bytu spôsobil celkovú škodu vo výške 1767 eur. V rodinnom dome na Ulici J. B. Magina v ten istý deň prehľadal zásuvky obývačkovej steny, avšak nič nezobral," uviedol Kudlička s tým, že majiteľovi domu spôsobil škodu na sieťke proti hmyzu vo výške 50 eur.

Dopoludnia 9. júna muž podľa polície odcudzil z rodinného domu na Kubranskej ulici z pokladničiek peniaze vo výške asi 400 eur, na tú istú ulicu sa vrátil aj 13. júna, pričom z domu ukradol peniaze a rôzne šperky v celkovej hodnote 1850 eur. "Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," uzavrel trenčiansky krajský policajný hovorca.