Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia pátra po nezvestnom Karolovi Vlčkovi z Novej Dubnice

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 63-ročnom Karolovi Vlčkovi z Novej Dubnice. Karol Vlčko je nezvestný od 20. marca 2019, kedy odišiel približne o 6.30 h z domu na nákup. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Nezvestný muž je vysoký asi 180 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči, krátke šedivé vlasy, na hornej časti hlavy plešinu a materské znamienko na ľavej strane brady.

Nová Dubnica 22. marca (TASR)- Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 63-ročnom Karolovi Vlčkovi z Novej Dubnice. Karol Vlčko je nezvestný od 20. marca, kedy odišiel približne o 6.30 h z domu na nákup. Od tej doby nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadne styky s inými osobami. Informoval v piatok TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Nezvestný muž je vysoký asi 180 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči, krátke šedivé vlasy, na hornej časti hlavy plešinu a materské znamienko na ľavej strane brady. Naposledy mal na sebe oblečenú sivomodrú zimnú bundu s kožušinou okolo krku, čiernu čiapku a tmavé nohavice. Obuté mal športové topánky hnedej farby.

"Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Podať informácie môžu aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," vyzval Kudlička.