Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trenčiansky kraj

Nevideli ste tohto muža? Od septembra je nezvestný

Nezvestný Martin Všelko. Foto: TASR– KR PZ Trenčín

Muž je nezvestný od 21. septembra.


Lúky 2. novembra (TASR) – Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 54-ročnom Martinovi Všelkovi z obce Lúky v Púchovskom okrese. Nezvestný je od 21. septembra.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, Martin Všelko odišiel 21. septembra vo večerných hodinách z domu na neznáme miesto. Nie je známy jeho súčasný pobyt a ani kontakt na iné osoby. So sebou mal mobilný telefón, ktorý je nedostupný, a kľúče od domu.

Všelko je vysoký asi 175 cm, plnoštíhlej postavy. Má a šedivé rovné krátke vlasy zelenohnedé oči. Oblečený mal tmavomodrý sveter, čierne tepláky, obuté tmavé poltopánky.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môže verejnosť oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Púchove (0961283955), alebo priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici na telefónne čísla 0961263370 a 0961263371,“ doplnila policajná hovorkyňa.