Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

Hrací automat v strede cesty na R1 spôsobil viaceré nehody

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš

Hasiči označili miesto udalosti ako prekážku na cestnej komunikácii prenosným dopravným značením.

Sereď 28. februára (TASR) - Na rýchlostnej ceste R1 v smere do Nitry, pri Seredi, došlo vo štvrtok približne o 19.00 h k dopravnej nehode osobného motorového vozidla. Nešťastie zapríčinil neosvetlený predmet na vozovke, a to hrací automat, do ktorého narazil vodič osobného auta.



"V čase dopravnej nehody sa v aute nachádzalo okrem vodiča aj jedno dieťa. Osoby sa v čase príchodu hasičov na miesto udalosti nachádzali mimo vozidla bez viditeľných vonkajších zranení, boli pri vedomí a komunikovali," informoval TASR krajský hovorca Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik. Dodal, že hasiči poskytli účastníkom dopravnej nehody predlekársku prvú pomoc a odovzdali ich do starostlivosti zdravotníkom Záchrannej zdravotnej služby.

Z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti cestnej premávky na neprehľadnom mieste príslušníci HaZZ označili miesto udalosti ako prekážku na cestnej komunikácii prenosným dopravným značením. "Havarované vozidlo sme zabezpečili proti vzniku požiaru a hasiči zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny sorbentom," konštatoval hovorca.

Neďaleko od miesta tejto nehody hasiči zaznamenali ďalší havarovaný automobil, v ktorom sa nachádzala jedna osoba, ktorá nevykazovala známky zranenia. "Podľa slov vodiča došlo k zrážke do neosvetleného predmetu na vozovke. Hasiči miesto udalosti zabezpečili a vodičovi poskytli predlekársku prvú pomoc," uviedol Bílik.

Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ Hasičského a záchranného zboru v Galante, hasičská stanica Sereď.