Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Trnavský kraj

Na klzisku v Komárne bude maškarný ples

Ilustračné foto Foto: FOTO/Pavel Neubauer

Otváracia doba, ponuka služieb a ceny sa oproti vlaňajšiemu roku nezmenili. Deti do 15 rokov a dôchodcovia si môžu kúpiť vstupenky so zľavou a je možnosť zakúpiť si aj permanentku.

Komárno 16. decembra (TASR) – V Komárne na Alžbetinom ostrove funguje od začiatku tohto mesiaca klzisko. Otváracia doba, ponuka služieb a ceny sa oproti vlaňajšiemu roku nezmenili. Deti do 15 rokov a dôchodcovia si môžu kúpiť vstupenky so zľavou a je možnosť zakúpiť si aj permanentku. Pre TASR to povedal riaditeľ komárňanskej príspevkovej organizácie Comorra Servis Tomáš Nagy.

"Na klzisku, ktoré má rozmery 60 x 30 metrov, organizujeme 28. decembra Maškarný ples na ľade. Keďže sa bude konať počas prázdnin, predpokladáme, že príde veľa detí. Klzisko je však otvorené aj pre dospelých," uviedol riaditeľ s tým, že počas uplynulého víkendu zaregistrovali viac ako 1000 návštevníkov nielen z Komárna, ale aj zo širšieho okolia i z Maďarska.

Podľa jeho ďalších slov o krytej ľadovej ploche sa hovorí v meste už niekoľko rokov. Predstava bola taká, že v tomto roku bude korčuliarov čakať už krytá ľadová plocha. Žiaľ, túto víziu sa zatiaľ nepodarilo zrealizovať. "Zakrytím klziska by sa dala predĺžiť otváracia doba aj o dva mesiace. Najväčším nepriateľom klziska je totiž vietor, teplejšie alebo daždivé počasie," konštatoval Nagy.

Ako pokračoval, mestské zastupiteľstvo už v roku 2014 rokovalo o realizácii nového športového centra, ktoré plánovali dostavať k existujúcemu kúpalisku. V novom športovom centre by sa nachádzala krytá plaváreň a klzisko. Návrh bol zamietnutý.