Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Polícia žiada o pomoc pri vyšetrovaní nehody na obchvate Trnavy

Ilustračné foto Foto: TASR

Polícia žiada svedkov, aby sa prihlásili na dopravnom inšpektoráte.

Bratislava 8. augusta (TASR) – Polícia žiada o pomoc pri vyšetrovaní dopravnej nehody. Vo štvrtok (7. 8.) okolo 18.00 h došlo na juhovýchodnom obchvate Trnavy k tragickej dopravnej nehode. Zrazili sa štyri autá, 55-ročný vodič jedného z nich utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol a päť osôb sa zranilo ľahko. Informovala o tom TASR krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Podľa jej slov vodič Fordu Focus zo Senice, ktorý zahynul, prešiel z nezistených príčin do protismeru. V tom čase išli oproti tri autá. "Prvé, Fiat Marea, sa stačilo vyhnúť a skončilo v poli, druhé vozidlo Ford C-Max po čelnom náraze narazilo do stromu. Tretie auto značky Citroën C4 sa s Fordom Focus zrazil bočne," opísala priebeh udalostí Kredatusová. Ako uviedla, zranených účastníkov nehody previezli na ošetrenie do nemocnice. Vo Forde C-Max sa viezlo aj dvojročné dieťa, ktoré bolo riadne pripútané v autosedačke a utrpelo len ľahké zranenia. Polícia na nevyhnutne potrebný čas uzatvorila cestu a riadila premávku.

"Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje a zároveň žiadame svedkov, aby sa prihlásili na dopravnom inšpektoráte na čísle 0961 103 510 alebo na linku 158," uzavrela hovorkyňa.