Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

Muži neboli spokojní s ochrankou v klube, začali okolo seba strieľať

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Následne sa pokúsili ukryť v svojom aute. Vozidlo im však bejzbalovými palicami rozmlátila ochranka klubu. Na miesto ako prví dorazili mestskí strážnici.

Praha 4. mája (TASR) - Scéna ako z akčného filmu sa odohrala v sobotu okolo poludnia pri pražskom klube Ateliér, píše internetová stránka televízie Nova. Dvaja muži tam údajne vystrelili z plynovej pištole a následne sa schovali v aute. To im však následne rozmlátila ochranka klubu pomocou bejzbalových palíc.

Niekoľko policajtov vyrazilo predpoludním do pražského Starého mesta, približuje tn.nova.cz. Dvaja muži sa tam pokúšali dostať do klubu Ateliér. Keď ich ochranka nepustila dovnútra, vybehli na ulicu a začali okolo seba strieľať z plynovej pištole.

Následne sa pokúsili ukryť v svojom aute. Vozidlo im však bejzbalovými palicami rozmlátila ochranka klubu. Na miesto ako prví dorazili mestskí strážnici.

"Operátor kamerového systému Prahy i z kamier zistil, že na rohu ulíc Benediktská a Rybná došlo skupinkou osôb k poškodeniu zaparkovaného vozidla," opísala mestská polícia na Facebooku.

Následne prišli aj štátni policajti. "Môžem potvrdiť, že došlo k určitému konfliktu medzi niekoľkými osobami. Dve z nich mali použiť plynové pištole," potvrdil policajný hovorca Jan Rybanský. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie viac neprezradil, konštatovala televízna stanica Nova.