Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Žilinský kraj

Vianočnú výzdobu v meste Liptovský Hrádok obohatili nové prvky

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Maroš Černý

K výzdobe prispela aj Základná škola s materskou školou Jozefa D. Matejovie, ktorá vyzdobila strom pred školou tak, aby ladil s výzdobou mesta.

Liptovský Hrádok 9. decembra (TASR) – Vianočnú výzdobu v meste Liptovský Hrádok tento rok doplnili o nové prvky. Tie pribudli v lokalite Pod skalkou a na nedávno otvorenej okružnej križovatke. Mesto o tom informovalo na oficiálnej webovej stránke.

"Väčšia časť vianočnej výzdoby prešla nevyhnutnou reparáciou, čo je napríklad vidieť aj na novoprevinutom lekne v jazierku pri hrade a kaštieli. Mesto v tomto koncepte vianočnú výzdobu postupne nakupuje a dopĺňa od roku 2011," načrtla vedúca odboru organizačného, školstva a sociálnych vecí mestského úradu v Liptovskom Hrádku Martina Harichová.

K výzdobe prispela aj Základná škola s materskou školou Jozefa D. Matejovie, ktorá vyzdobila strom pred školou tak, aby ladil s výzdobou mesta. "Samotnú inštaláciu vianočnej výzdoby v meste a v časti Dovalovo realizujú pracovníci odboru technických služieb z mestského úradu," dodala vedúca organizačného odboru.