Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Žilinský kraj

Záchranári: Nehoda v tuneli Horelica si vyžiadala jednu obeť

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

Bratislava 20. januára (TASR) - Nočná dopravná nehoda v tuneli Horelica v Čadci si vyžiadala jednu obeť. Ďalšia osoba sa zranila a previezli ju do nemocnice. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

Pri nehode sa zrazili dve vozidlá a následne došlo k výbuchu jedného auta. "Lekár u jednej osoby musel konštatovať exitus. Ďalšieho účastníka dopravnej nehody, 46-ročného muža, záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Čadci s poranením hrudníka," dodalo operačné stredisko. Totožnosť obete je doposiaľ neznáma.

Polícia presné príčiny vzniku nehody vyšetruje, informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. K zrážke podľa nej prišlo po tom, ako vodič auta značky Opel prešiel pri výjazde z tunela do protismeru. V dychu mu namerali 1,92 promile alkoholu. "Po čelnej zrážke došlo k vznieteniu vozidiel. Po uhasení požiaru našli vo vozidle Škoda torzo tela osoby neznámej totožnosti," uzavrela hovorkyňa.